Welcome to our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.
Sign up

Известување

Овде ќе може да ги најдете сите известувања во врска со форумот и сите случувања поврзани со гејмингот кај нас.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Информации

Овде ќе може да ги најдете сите информации во врска со форумот, добивање VIP статус, беџови, репутација, и слично.
3
Threads
3
Messages
3
Threads
3
Messages

Сугестии / Забелешки / Проблеми

Овде може да ни кажете ваша Сугестија, Забелешка или некој Проблем (за полесно да ви е на душичката), па и баг да ни пријавите.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Генерална дискусија

Општо за гејмингот кај нас.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Останати игри

Место за дискусија за игрите кои што ги нема кај нас на форум.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Стрим

Дискусија за наши стримери и како ние генерално гледаме на стримингот.
2
Threads
3
Messages
2
Threads
3
Messages

Генерална дискусија

Дискусија за еспортот кај нас.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Македонска Еспорт Федерација

Место каде што ќе може да ги најдете сите детали околу турнирите организирани од страна на Македонска Еспорт Федерација
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

PlayerUnknown's Battlegrounds

Дискусија за PUBG, PUBG Lite и PUBG Mobile.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Fortnite

Дискусија за Fortnite и Fortnite Mobile.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Call of Duty: Warzone

Дискусија за Call of Duty: Warzone.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Apex Legends

Дискусија за Apex Legends.
1
Threads
2
Messages
1
Threads
2
Messages

Counter-Strike

Дискусија за Counter-Strike серијалот.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Call of Duty

Дискусија за Call of Duty серијалот.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Overwatch

Дискусија за Overwatch серијалот.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Battlefield

Дискусија за Battlefield серијалот.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Tom Clancy's Rainbow Six

Дискусија за Tom Clancy's Rainbow Six серијалот.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Dota 2

Дискусија за Dota 2.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

League of Legends

Дискусија за League of Legends.
4
Threads
4
Messages
4
Threads
4
Messages

Експанзии

Дискусија за сите WoW Експанзии.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Classic

Дискусија за WoW Classic.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Minecraft

Дискусија за Minecraft.
1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Rust

Дискусија за Rust.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Scum

Дискусија за Scum.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

ARK: Survival Evolved

Дискусија за ARK: Survival Evolved.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

DayZ

Дискусија за DayZ.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Hearthstone

Дискусија за Hearthstone.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Magic: The Gathering Arena

Дискусија за Magic: The Gathering Arena.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Artifact

Дискусија за Artifact.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

PlayStation

Дискусија за PlayStation конзолите, и игрите за оваа конзола.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Xbox

Дискусија за Xbox конзолите, и игрите за оваа конзола.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Nintendo

Дискусија за Nintendo конзолите, и игрите за оваа конзола.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Останати

Дискусија за сите останати конзоли и игри.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Half Life I & II

1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

Serious Sam II

1
Threads
1
Messages
1
Threads
1
Messages

StarCraft

0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Македонија

Дискусија за компаниите кои што се со македонско потекло, или имаат свое седиште кај нас.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Activision | Blizzard

Дискусија за двете компании кои што во 2008та се споија, игрите кои што ги издаваат како посебни Подружници, Battle.net клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Valve

Дискусија за Valve, Steam клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Epic Games

Дискусија за Epic Games, Epic Games Launcher клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Rockstar Games

Дискусија за Rockstar Games, Rockstar Games Launcher клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Electronic Arts

Дискусија за Electronic Arts, Origin клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Ubisoft

Дискусија за Ubisoft, Uplay клиентот, и сите вести и новости поврзани со нив.
0
Threads
0
Messages
0
Threads
0
Messages
None

Latest threads

Forum statistics

Threads
21
Messages
24
Members
22
Latest member
Romulan
Top